10% korting op het gehele assortiment met de code BLACKFRIDAY2020

BESCHERMINGSNIVEAUS

Beschermingsniveaus van Puma Safety

Puma Safety schoenen voldoen aan diverse beschermingsniveaus binnen de Europese veiligheidsnormen: S1, S1P, S2 en S3.

S1 EN ISO 20345 is de basis veiligheidsnorm. S1 werkschoenen hebben een teenbeschermkap voor hoge belastingen, de beschermende werking tegen stootinwerking wordt met een testenergie van ten minste 200 Joule en tegen druk bij een drukbelasting van ten minste 1.500 getest.

De S1P EN ISO 20345 Puma werkschoen voldoet aan dezelfde kenmerken en heeft daarbovenop een doortrapbeveiliging (doortrapbeveiligde inzet). Zowel S1 als S1P zijn antistatisch, hebben een gesloten hielgedeelte en zijn bijzonder geschikt voor droge toepassing.

S2 en S3 zijn bijzonder geschikt voor natte toepassing en hebben waterafstotende eigenschappen. S2 en S3 hebben een teenbeschermkap, een gesloten hielgedeelte, ze zijn antistatisch en hebben een energieopnamevermogen in het hielgedeelte. Deze schoenen zijn bijzonder robuust en duurzaam, ze zijn getest tegen een drukbelasting van ten minste 1.500 met een stootinwerking getest op rond 200 Joule.

S3 EN ISO 20345 heeft daarbovenop ook nog een profielzool. Door de handhaving van de Europese veiligheidsnormen garandeert Puma hoge kwaliteit, veiligheid en comfort. De Puma Safety werkschoenen zijn zowel voor dames als voor heren beschikbaar, in diverse kleuren en maten. Bij e-Puma.nl vind je alle beschikbare Puma Safety werkschoenen zodat je zeker de werkschoen vind die het beste bij je past.

ESD (Electro Static Discharge) schoenen zijn zo gemaakt dat ze een statische elektrische lading, door een snelle ontlading van statische elektriciteit, zullen voorkomen. Door de lage weerstand van de schoenen kan de drager zichzelf niet (op)laden.

Puma Safety – High Technology meets Safety.