METRO PROTECT van Puma Safety

STYLE MEETS SAFETY

Moeten veiligheidsschoenen er altijd uitzien als veiligheidsschoenen? Nee, de METRO PROTECT-lijn verbindt lifestyle met de hoge eisen aan veiligheid en past zo naadloos in onze moderne werkomgeving.

 

STYLE

In de METRO PROTECT-collectie komen veiligheid en lifestyle samen. Kleurige contrastelementen, de direct gespoten PUMA-vormstreep of de carbonlook van de zool definiëren deze moderne modellen.

 

PROTECTION

Verharde aluminium neus met flexibele bescherming tegen doordringen.

 

EVERCUSHION® PRO

De structuur van deze inlegzool biedt optimale demping vanaf het begin van de stap tot en met het einde van de beweging en ontlast zo de drukzones. Ademend en daardoor aangenaam te dragen vanwege het duurzame textieloppervlak en de perforatie in het gebied van de voorvoet.

UPPER

Onze innovatieve bovenmaterialen worden toegepast om een zo groot mogelijk draagcomfort met het hoogste prestatievermogen te verbinden.

 

EVA CUSHIONING PAD

Het EVA kussen geïntegreerd in de hak zorgt voor optimale demping tijdens grond contact.

 

METRO SOLE

De extreem vlakke en daardoor aanmerkelijk lichtere constructie biedt optimale flexibiliteit. In de tweekleurige TPU-zool zijn het TORSION CONTROL SYSTEM en een EVA- dempingselement in het hielgebied geïntegreerd. De hoog opgetrokken neus beschermt het leer in het teengebied ook tegen slijtage wanneer knielend wordt gewerkt.