Puma Safety MOTO PROTECT

TAKE POLE POSITION

Geïnspireerd door PUMA-motorsport richten deze modellen zich op hen die maximale prestatie-eisen stellen aan hun veiligheidsschoenen.

 

UPPER

Alleen het beste leer wordt gebruikt om een zo groot mogelijk draagcomfort met het hoogste prestatievermogen te verbinden. De ergonomische snit van de schacht biedt bewegingsvrijheid zonder op de kuitspieren te drukken.

 

DRIVER HEEL

In het hielgebied is de zool afgerond en zorgt zo voor een natuurlijke afrolbeweging terwijl tegelijkertijd het comfort wordt verbeterd.

 

FAP®

Een flexibele laag van vezels met een keramische laag beschermt de voeten tegen binnendringende gevaren.

 

COMPOSITE CAP

Verharde kunststof neus, daardoor lichter dan de traditionele stalen neuzen; antimagnetisch en thermisch isolerend.

 

PU MIDSOLE

Deze lichte PU-tussenzool wordt direct gespoten en absorbeert schokken over het hele voetoppervlak.
 

MOTO PROTECT SOLE

De combinatie van robuuste en hittebestendige loopzool, ondoordringbare tussenzool en de iCELL Shock Absorber, maakt deze zool tot de perfecte begeleider onder de zwaarste omstandigheden.

 

RUBBER OUTSOLE

Deze extreem robuuste, tot 300°C hittebestendige rubberzool is motorsport pur sang. Net als bij een bandenprofiel wordt het vocht afgevoerd en de grip op elke ondergrond geoptimaliseerd.

 

iCELL

De extreem belastbare raatstructuur van het iCELL-element verbetert de dempende eigenschappen van de schoen en verhoogt tegelijkertijd stabiliteit, geleiding en comfort.

 

EVERCUSHION® PLUS

Dit hoogwaardige voetbed maakt gebruik van een combinatie van een lage dichtheid cellulair polyurethaan en PORON® om de hiel en bal van de voet te beschermen en zorgt voor een superieure demping en schokabsorptie. De extra demping van PORON® biedt langdurig comfort en prestaties in een duurzaam materiaal dat zelfs tegen het zwaarste dagelijkse gebruik bestand is.