Rebound 3.0 lijn


De degelijke PU-loopzool vormt samen met de innovatieve en lichte PU-tussenzool Bounce, de advancedCELL shock absorber en het evercushion® pro ESD-voetbed een perfecte eenheid voor ultieme demping, prestatie en comfort. 
 

PU OUTSOLE

Het profiel van de polyurethaanzool biedt een vergroot contactoppervlak en verhoogt zo de slipbestendigheid, zelfs op een gladde ondergrond. De transparante zool is ideaal voor gebruik op kwetsbare ondergronden.
 

BOUNCE MIDSOLE

Deze tussenzool is gemaakt van speciaal PU-materiaal dat veel meer kleine luchtbelletjes bevat dan normale PU tussenzolen, dit garandeert een optimale demping van de hele voet en zorgt tegelijkertijd voor een significante gewichtsbesparing. 
 

advanced CELL

Slip bestendige bovenlaag van de zool, voor een uitstekende demping en grip op droge en natte ondergronden, verzekerd van een optimale bescherming van gewrichten en stabiliteit in de voet. 
 

EVERCUSHION® PRO ESD

De structuur van deze inlegzool biedt optimale demping vanaf het begin van de stap tot en met het einde van de beweging en ontlast zo de drukzones. Ademend en daardoor aangenaam te dragen vanwege de duurzame textielbekleding en de perforatie in het gebied van de voorvoet.