Language Nederlands English

Albatros 64.662.0 Impulse Energy Low S1P ESD HRO SRC

€74,95 €69,95 Excl. tax
€84,64 Incl. tax

De opvallende Albatros Dual Impulse Low 646620 zijn de allereerste werkschoenen met extreem lichtgewicht 'dual.Impulse' middenzooltjes.

Article number: 64.662.0

Add to cart

De nieuwe productlijn dual.IMPULSE zet nieuwe standaarden!

Eigenschappen die je kent van sportschoenen, zoals
- lichtheid - optimaal comfort - perfecte demping - sportief-
Zijn nu samen gebracht voor het eerst door Albatros in een nieuwe veiligheidsschoen.

 

Een functionele ademende voering, een comfortabele boven- en tongpadding, een anatomisch gevormde comfit AIR binnenzool, een praktisch Speedlace vetersysteem en een extra binnenzool gemaakt van de speciale IMPULSE.FOAM in twee verschillende dichtheden dragen bij aan de beste demping die de drager de hele dag kan krijgen. Naadloos verwerkte versterkingselementen (FITFRAME) en een zeer duurzaam textiel met sandwich mesh op de schacht zorgen voor nog meer draagcomfort.

Voor de beste beveiling op werk; een fiberglass neus die tegen zeer veel belasting kan en een metaalvrije, flexibele FAP beveiliging van verschillende lagen. Dit zorgt er voor dat de schoenen een extreem hoge scheurweerstand bieden. De nieuwe schoenenlijn omvat ook gesloten dusters, een ESD bescherming en heat-resistant, non-slip rubberen zolen tot wel 300 ° C.


Which size to choose?
Albatros shoes are listed in the European size range. They usually fit like almost a whole size bigger, so when in doubt please choose one size smaller.

Add your review 0 stars based on 0 reviews