Language Nederlands English

Puma Safety Model 64.251.0 Fast Low S1P HRO SRA

€94,95 Excl. tax
€114,89 Incl. tax

Dit sportieve Puma Safety model 64.251.0 Fast Low S1P combineert het comfort van een hardloopschoen met de kwaliteiten van een veiligheidsschoen. Deze schoen is metaal-vrij, bevat een flexibele tussenzool, reflecterende strepen en een composiet neus.

Article number: 64.251.0

Add to cart

Bescherming:

Kunststofkap en flexibele FAP® antiperforatiezool

Plus:

metaalvrij, reflecterende strepen, evercushion® GEL run voetbed

Schacht:

Cordura®

Zool:

BreathActive functionele voering

Sole:

rubber zool running met duoCELL (TCS-Torsion Control System), 300°C hittebestendig

Maten/Breedtes: 

39 - 48 / 11duoCELL: Een aantal lagen CELL-elementen zorgen voor  goede schokdemping van de hiel van de voet. De diagonale groeven in de zool zorgen voor flexibiliteit en een goede grip. Het anatomisch ontworpen voetbed zorgt voor hoog comfort en vochtregulatie, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De flexibele antiperforatiezool gemaakt van keramisch-gecoate vezels, beschermen de voet volledig tegen perforatie. Het synthetische beschermende neusstuk is lichter dan metaal, anti-magnetisch en is warmte-isolerend. Deze schoen is metaal-vrij.


Which size to choose?
Puma Safety shoes are listed in the European size range. These shoes usually fit like almost a whole size bigger, so when you switch sizes between brands sometimes, please choose one smaller size than you do with normal shoes.
*this is only advice

Add your review 0 stars based on 0 reviews