MOTION PROTECT

GEÏNSPIREERD DOOR DE MODERNSTE HARDLOOPSCHOENEN.

Wij hebben de innovaties en nieuwe ontwikkelingen uit de hardloopwereld overgenomen, deze vervolgens bewerkt en versterkt, zodat ze geschikt zijn voor de harde dagelijkse werkelijkheid van de veiligheidsschoen.

 

RUBBER SOLE MOTION

De combinatie van de hittebestendige rubber loopzool, de lichte EVA-tussenzool, het TORSION CONTROL SYSTEM en het duoCELL-dempingselement biedt ultieme prestaties en maximaal comfort.

 

FLEX GROOVES

Deze schuin in het profiel lopende structuren zorgen voor meer flexibiliteit en een zachter gevoel. En beter nog: hierdoor zijn onze schoenen nog iets lichter geworden en bieden ze meer grip.

 

duoCELL

Meerdere lagen van deze CELL-elementen absorberen de schokken in het hielgebied en zorgen voor duurzame demping.

 

TORSION CONTROL SYSTEM

Onze TPU-torsiecontrole in het midden van de zool ondersteunt de voetbeweging en zorgt voor meer stabiliteit.
 

EVERCUSHION® GEL MOTION

Het anatomisch gevormde voetbed van deze inlegzool maakt de hoge prestaties van onze MOTION PROTECT-serie compleet: waterafstotend en antibacterieel gelaagd bovenmateriaal zorgt voor een perfect vochtmanagement, terwijl een gelpad in het hielgebied verwondingen en vermoeidheidsverschijnselen voorkomt.

 

L-PROTECTION®

Een flexibele laag van vezels met een keramische laag beschermt de voeten tegen binnendringende gevaren.

 

UPPER

Onze innovatieve bovenmaterialen worden toegepast om een zo groot mogelijk draagcomfort met het hoogste prestatievermogen te verbinden.

 

COMPOSITE CAP

Verharde kunststof neus, daardoor lichter dan de traditionele stalen neuzen; antimagnetisch en thermisch isolerend.