SCUFF CAPS

De SCUFF CAPS-collectie dankt haar naam aan de extra opgetrokken verharde neus, die het bovenmateriaal tegen slijtage beschermt, wat met name bij werken op de knieën de levensduur van de schoen verlengt. De lijst van features van deze modellen begint met de tot 300°C h ittebestendige HRO rubberzool met EVER.FLEX-technologie. Het VolumePLUS48-concept zorgt voor meer vrije ruimte voor de kleine tenen, terwijl het evercomfort-voetbed verwondingen en vermoeidheidsverschijnselen voorkomt. De nieuwe modellen van de SCUFF CAPS-lijn zijn bovendien uitgerust met me taalvrije bescherming en met gelaagd BREATHACTIVE-materiaal gevoerd.

 

SCUFF CAP

Over-the-Teen een extra hoge kruipneus voor dragers die veel op hun knieën zitten tijdens het werk.

 

UPPER

Onze innovatieve bovenmaterialen worden toegepast om een zo groot mogelijk draagcomfort met het hoogste prestatievermogen te verbinden.

 

VolumePlus48

Deze speciale pasvorm biedt meer plaats voor de kleine tenen en in het gebied van de bal van de voet. Dit extra comfort is verkrijgbaar tot schoenmaat 48.
 

RUBBER OUTSOLE

Grove noppen en tot 300°C hittebestendig – aan deze sterke HRO rubberzool is te zien waarvoor hij ontwikkeld is: voor optimale bescherming en optimale prestaties, zelfs op natte of modderige ondergrond.

 

BREATHACTIVE

De microkanaaltjes van deze gelaagde voering zorgen voor een betere ademende werking en een beter voetklimaat – want soms betekent werken immers ook zweten...

 

METAL FREE PROTECTION

De metaalvrije SCUFF CAPS-modellen zijn uitgerust met een robuuste verharde kunststof neus en de flexibele en toch ondoordringbare L-PROTECTION® PS ZERO® - tussenzool – precies het juiste om aan bepaalde veiligheidseisen te voldoen.

 

EVER.FLEX

Een in de hak geïntegreerd ontkoppelingspunt helpt de voet bij elke stap het ideale contact tussen hiel en grond te vinden – in overeenstemming met het gewicht, de maat en de lengte van de stappen van de drager.

 

EVERCOMFORT

Anatomisch gevormd voetbed met waterafstotende, antibacteriële textiellaag. De perforatie zorgt voor een superieur zweetmanagement en de gelpad in het hielgebied voor een geweldige schokabsorptie. Het evercomfort voetbed biedt optimale ondersteuning en bevordert een correcte houding.