WHITE´N SERVICE

Meer comfort, meer keus – De WHITE LINE kan nu meer hebben en is de WHITE’N SERVICE geworden. Met de nieuwe Clarity Low Black in S3 hebben we nu een perfecte zwarte service schoen in onze product range. Maar er is meer dan alleen dat. Alle S2 WHITE’N SERVICE modellen zijn uitgerust met een compleet nieuw profiel in de zool, welke nog beter vloeistof afvoert en extra slipweerstand toevoegt. Het IQ.CELL gel kussen wat direct in de hak is ingebouwd, is ontworpen voor een betere schokdemping en biedt daarom optimaal comfort in lastige werkomstandigheden.

 

PU OUTSOLE

Doormiddel van het speciale ant slip profiel van de slijtbestendige, flexibel en lichte polyurethaan zool, wordt vloeistofafvoer en antislip geoptimaliseerd.

 

COMPOSITE CAP

Verharde kunststof neus, daardoor lichter dan de traditionele stalen neuzen; antimagnetisch en thermisch isolerend.

EVERCOMFORT

Anatomisch gevormd voetbed met waterafstotende textiellaag. De perforatie zorgt voor een superieur zweetmanagement en de gelpad in het hielgebied voor een geweldige schokabsorptie. Het evercomfort voetbed biedt optimale ondersteuning en bevordert een correcte houding.

 

IQ.CELL

De gel-pad direct geplaatst in de hak, werkt net als een trampoline – het absorbeert energie en geeft de energie direct terug als het opveert.

 

MICRO FIBRE

Nee, het is geen leer, maar is een zeer robuust, makkelijk te onderhouden microfiber stof die water en vuilafstotend.

 

PU MIDSOLE

Deze lichte PU-tussenzool wordt direct gespoten en absorbeert schokken over het hele voetoppervlak.