Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Wij versturen met de betrouwbare transporteur GLSWerkkleding versturen in Nederland Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven. Gratis verzending binnen Nederland bij besteding boven de € 50,- (incl. btw). Onder de 50 euro rekenen we verzendkosten a € 7,50. Wij versturen kleine en grote pakketten met GLS en emailen altijd een Track & Trace code op de dag van verzending.

Zelf het aflevermoment bepalen?
Dat kan! Bij alle bestellingen krijgen onze klanten op de dag van verzending een e-mail van GLS waarin ze zelfs vóór de eerste afleverpoging het aflevermoment kunnen aanpassen. Zo weet je zeker dat je de bestelling snel in huis hebt en hoef je niet een dag langer te wachten, zoals bij de meeste andere transportbedrijven.

Ophalen bij een afhaalpunt in de buurt?
Geen probleem! Je kunt uit meer dan 550 GLS PakketShops of GLS-depots kiezen. Dit kun je zelf regelen op de dag van verzending via de GLS verzendbevestigings mail. Kies dus bij het bestellen wel gewoon voor verzending met GLS en selecteer op de dag van verzending via de GLS mail een afhaalpunt.
Zoek op de GLS site alvast de dichtsbijzijnde pakketshop.

Wel of niet bij de buren afleveren?
Geef dit aan in het opmerkingsveld van de bestelling of pas je zending aan via de GLS FlexDeliveryService mail op de dag van verzending.

Levertijd

De levertijd is meestal slechts enkele dagenDe levertijd gaat in op de dag dat de bestelling is betaald. Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald voordat deze in behandeling worden genomen, tenzij je hebt gekozen voor Achteraf betalen via Klarna (en deze bestelling ook is goedgekeurd door Klarna). 

  • Wij streven ernaar uw bestelling binnen 10 werkdagen te verzenden, tenzij anders aangegeven bij het artikel
  • Haal je schoenen af in onze showroom in Groningen? Dan ontvang je een email zodra deze klaarstaan.


Alle bestellingen worden met zorg behandeld en wij streven naar uitstekende kwaliteit. Heb je vragen of opmerkingen voor, tijdens of na de bestelling? Laat het ons weten. Wij lossen het graag voor je op.

Levering buitenland
Belgium België: gratis boven € 75,- (incl btw), anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten. Levertijd slechts 1 werkdag na verzending!
 Duitsland: gratis boven € 100,- (incl btw) anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten. Levertijd 2 a 3 werkdagen.
For our English speaking visitors from Europe: Please note that we cannot ship shoes to countries further than these countries listed above. This is due to the extra time that the orders require and the fact that changes or returns are too expensive for both sides. Please make sure to have a delivery address in The Netherlands, Belgium or Germany, then we are happy to be of service to you.
 

Retourneren en omruilen

Retourneren van je webshop bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Dit is de wettelijke afkoelingsperiode waarin je de aankoop kunt proberen en bekijken. Voorwaarde voor het terugsturen is wel dat alle artikelen in de originele (en voor zover mogelijk onbeschadigde) verpakking zitten en verder ongebruikt zijn. 
Gebruik in geval van schoenen nooit alleen de schoenendoos als het pakket, maar doe er altijd iets omheen. Tevens behoren aangehechte maatkaartjes of labels niet te zijn verwijderd.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Betreft het een verkeerde levering van onze kant? Dan nemen wij natuurlijk wel de retourkosten voor onze rekening. De kosten van het verzenden van een eventuele omruil betalen wij.

Wil je je bestelling retourneren en voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden, stuur het dan terug naar ons adres in Groningen:


E-Puma.nl
Gotenburgweg 23
9723TK Groningen
Nederland 
 

Voeg de factuur toe aan de retourzending met hierop de tekst dat je het wilt retourneren of omruilen voor een andere maat. Dit mag eventueel ook op een los briefje, vermeld dan wel het ORDernummer en je keuze. In het geval van een retournering zullen wij het betreffende aankoopbedrag terugstorten. Indien mogelijk vernemen wij ook graag de reden van retour zodat we eventuele mankementen kunnen beoordelen.

Omruilen
Ruilen voor een andere maat is mogelijk. Na binnenkomst van de retournering wordt het binnen enkele werkdagen verwerkt en daarna gaat er opnieuw een levertijd in zoals bij de oorspronkelijke bestelling.
Omruilen voor een compleet ander type werkschoen is vaak omslachtig vanwege een betalingsverschil. Ons advies is om dan direct een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling retour te sturen. Dit scheelt ook in de levertijd.
Bij Klarna bestellingen is omruilen voor een ander product sowieso niet mogelijk. Wel een andere maat. De Klarna achteraf factuur hoeft pas betaald te worden wanneer je de omruil binnen hebt.

Na ontvangst van uw retournering krijg je binnen enkele werkdagen bericht. Indien we geen reden van retour of een keuze voor terugbetaling of omruil hebben gevonden, dan loopt de retour een vertraging op en zullen we hier later alsnog om vragen.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Let op: Bij retouren zonder vermelding van een geldig ordernummer en/of het ontbreken van de gewenste behandeling (terugbetalen of omruilen) zal de verwerkingstijd oplopen. Wanneer niet aan de retourvoorwaarden voldaan is, dan wordt de retour mogelijk niet in behandeling genomen.