MISS SAFETY MOTION

Comfortabele veiligheidsschoenen die er niet uitzien als een veiligheidsschoen. De stijl van de MISS veiligheid-line voldoet aan deze behoefte terwijl we vasthouden aan onze hoge eisen qua veiligheid en comfort.

 

FUSE.TEC®

Dankzij FUSE.TEC® vermijden we het gebruik van dik en ongemakkelijk stiksel in de flex-zones van de schoen. Het is niet alleen voor meer comfort, het biedt ook meer duurzaamheid.

 

UPPER

Onze innovatieve bovenmaterialen worden toegepast om een zo groot mogelijk draagcomfort met het hoogste prestatievermogen te verbinden.

EVERCUSHION® MISS

Door dit anatomisch ontworpen lichtgewicht voetbed met wafel structuur blijft voet koel en droog door het afvoeren van vocht weg bij de voet tijdens het dragen. De open cellen zorgen ook voor het sneller drogen nadat de schoenen zijn gedragen.

 

IQ.CELL

De gel-pad direct geplaatst in de hak, werkt net als een trampoline - het absorbeert energie en geeft de energie direct terug als het opveert.

 

EVA MIDSOLE

In deze ultralichte tussenzool zorgen talloze kleine luchtbelletjes voor optimale demping waardoor de afrolbeweging van de voet wordt verbeterd.

 

TORSION CONTROL SYSTEM

Onze TPU-torsiecontrole in het midden van de zool ondersteunt de voetbeweging en zorgt voor meer stabiliteit.

 

RUBBER OUTSOLE

De tot 300°C hittebestendige HRO rubberzool is ontleend aan de nieuwste hardloopschoentechnologie. Het zoolprofiel zorgt voor optimale beweeglijkheid en goed contact met de grond.